asociația

ARTA LĂUTĂREASCĂ

Sustinerea și promovarea valorilor muzicii lautaresti, deopotriva cu cultivarea, conservarea mostenirii muzicale din arta lautareasca.

Ce isi propune Asociatia Arta Lautareasca

Pastrarea vie a artei lautaresti, continuarea unei traditii de excelenta si perpetuarea unui climat artistic remarcabil, intr-un context in care artistii de inalta tinuta sa isi puna resursele impreuna pentru a beneficia de cat mai multe drepturi si oportunitati

DOCUMENTARE

Documentarea muzicii lautaresti, pastrarea in patrimoniul muzical universal a creatiilor, numelor, artistilor remarcabili.

cONSERVARE

Perpetuarea, conservarea, valorificarea pieselor din patrimoniul muzical lautaresc; cautarea, colectionarea, documentarea pieselor reprezentative si artistilor consacrati din toate timpurile.

INTEGRARE

Integrarea valorilor culturale reprezentate de muzica lautareasca in circuitul artistic international prin comunicare, si prin crearea si promovarea de evenimente artistice proprii Asociatiei dar si prin promovarea evenimentelor artistilor.

FESTIVALURI

Organizarea de festivaluri, tabere de creatie, si participarea la evenimente relevante. Asociatia va organiza concursuri, spectacole, inclusiv pentru incepatori.

PROIECTE NOI

Sprijinirea de proiecte noi de creatie, inclusiv cu elemente inovative de arta si tehnologie, in muzica si spectacolul artistilor din bransa.

PERPETUARE

Sustinerea perpetuarii muzicii lautaresti prin atragerea si lucrul maestrilor, mentorilor, cu tinerele talente, identificarea de medii de exprimare pentru acestia.

ACCES PUBLIC

Asigurarea accesului publicului la informatii cu privire la instrumentele traditionale, istoria muzicii lautaresti, artisti consacrati, pentru o imagine cat mai buna a muzicii lautaresti in peisajul artistic local si international.

INTERACȚIUNE

Facilitarea interacțiunii membrilor cu autoritățile Romane si străine din domeniul protejării drepturilor de autor pentru operele create de membri (ORDA, EUIPO, etc).

STANDARD ÎNALT

Promovarea celui mai inalt standard de calitate si imagine publica a artei lautaresti; Asociatia sprijina membrii in a tinde spre excelenta nu doar in actul artistic, dar si in imaginea publica in integralitate: organizare, promovare inteligenta, inregistrari si fotografii de calitate, mentinerea relatiei cu publicul etc

hand, instrument, people
VĂ PREZENTĂM

ȘCOALA DE MUZICĂ

Muzica facută de lăutari este complexă, migălos elaborată, dens și savant armonizată, iar execuția ei reclamă tehnicitate, inventivitate, rafinament.

promovarea artei lăutărești

Asociația sprijină membrii săi spre excelență profesională și personală

Facilitarea proiectelor profesionale comune prin care artistii pot beneficia de informare si servicii profesionale de calitate din domeniul dreptului, a contabilității, a gestiunii drepturilor de autor, de marketing, PR etc.

Sustinerea producerii de materiale de imagine si sunet in scopul studierii si promovarii muzicii lautaresti. Asociatia va participa la studii, monografii, albume, materiale pentru online privind creatiile si creatorii din domeniu.

Promovarea celui mai inalt standard de calitate si imagine publica a artei lautaresti; Asociatia sprijina membrii in a tinde spre excelenta nu doar in actul artistic, dar si in imaginea publica in integralitate: organizare, promovare inteligenta, inregistrari si fotografii de calitate, mentinerea relatiei cu publicul etc

Contributie la educarea publicului in arta lautareasca pe diverse medii de exprimare, prin mesaje, imagini atractive, memorabile.

Atragerea si coordonarea de voluntari si parteneri care sa contribuie la organizarea de evenimente, actiuni in beneficiul muzicii lautaresti.

guitar, instrument, music
DATE DE CONTACT
SEDIUL ASOCIAȚIEI
FII ALĂTURI DE NOI

Trimite un mesaj

Suntem aici pentru orice întrebare aveți

Vă rugăm optați pentru un singur pachet tarifar prezentat în oferta noastră. Pentru ofertele personalizate, vă rugăm să ne contactați.